Повідомте про існуючу правову проблему, яку обумовлено війною.

Шановні колеги-правники!

Війна зумовила потребу у швидких та якісних змінах в усіх сферах життя. Ми всі і кожен щоденно в Україні стикаємося із ситуаціями, коли законодавство мирного часу не дає відповіді на питання, що постали в умовах війни.

Органи влади зараз перевантажені і часто не мають ресурсів для виваженого і детального юридичного аналізу перед ухваленням рішень. Саме тому буде вкрай корисним для держави мати фахову юридичну аналітику і підтримку.

Ми пропонуємо вам долучитись.

Заповніть форму, через яку повідомте нам про нагальні правові проблеми, що обумовлені війною. Наші експерти розроблять та запропонують, яким чином їх найкраще подолати.

Ви також можете запропонувати власне розв’язання цих проблем та/або долучитися до вироблення оптимального юридичного рішення. Форму такої співпраці може бути узгоджено індивідуально.

Розроблення ефективних правових рішень в умовах війни координується з Верховною Радою України та іншими органами влади. Наші напрацювання не завжди публікуються, адже присвячені дуже різній, іноді чутливій, тематиці. З окремими напрацюванням експертів Ініціативи можна ознайомитись у розділі Публікації.

Переможемо! Слава Україні!

26.03.2022